HIFU Stockholm

Boka tid för HIFU

Boka tid för HIFU hos Beauty Elite via via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen att besöka våran skönhetssalong på Duvgränd 1 – 172 36 Sundbyberg.

Telefon E-post Boka online

HIFU

HIFU står för högintensiv fokuserad ultraljud. Icke-kirurgisk hudlyftning har blivit en av de mest eftertraktade behandlingarna och HIFU är den senaste icke-kirurgiska tekniken som utmärker sig i detta område på en till två sessioner! Det är en avancerad kosmetisk teknik som väsentligt kan lyfta och dra åt flera områden i ansiktet, minska tecken på åldrande och förbättra hudens ton. Den högfokuserade akustiska energin skapar termiska koagulationszoner vid 3 olika valda djup, varefter ett sårläkningssvar resulterar i bildandet av nytt kollagen, vilket ger en långsiktig åtdragning av huden. Generellt sett kommer en märkbar förbättring av patientens ansiktskonturering och fina linjer och rynkor att ses inom en till 3 månader, medan ytterligare förbättring av ansiktshudsstramning och rynkor uppfattas ses upp till 6 månader.

Hifu använder kraften i ultraljud för att lyfta och dra åt huden på ett säkert sätt. Ultraljud är en form av energi som är signifikant annorlunda än ljus såsom IPL och lasrar eller elektrisk (radiofrekvens) energi. Hifu skyddar hudytan, medan den exakt penetrerar på djupare djup och högre temperaturer än radiofrekvensen, till exempel behandling utanför Dermis och Foundation-lagren, där strukturförsvagning börjar.

Hifu hjälper också till att förbättra tonen och alla funktioner i ditt ansikte som dina ögon, panna, kinder, mun, haka och hud, vilket också gör det till ett livsdugligt alternativ till Botox, för att kunna behålla ansiktsuttryck.

Vilka är fördelarna med HIFU?
Som en helt icke-kirurgiskt behandling, erbjuder High Intensity Focused Ultrasound patienterna många fördelar jämt emot andra behandlingar.
– Säker och effektiv
-Kostnadseffektivt alternativ till en kirurgisk ansiktslyftning
– Inga infall eller risk för infektion
– Resultat kan ses efter 1-2 behandlingar
– Ofta upplevs ansiktet smalare och mer åtstramat

Vad och vilka område kan man behandlas med HIFU?
– Panna
– Haka (dubbelhaka)
– Rynkor
– Finalinjer
– Runt om ögonen
– Kinder