Boka tid för att fixa argrynka med fillers

Boka tid för att fixa argrynka hos Beauty Elite via via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen att besöka våran skönhetssalong på Duvgränd 1 – 172 36 Sundbyberg.

Telefon E-post Boka online

Fixa argrynka med fillers hos Beauty Elite

Argrynkan, också känd som bekymmersrynkan eller glabella, uppkommer av tre olika muskler som spänns och ger linjer mellan ögonbrynen och vid näsroten. De kan uppkomma vid stress eller koncentration under en längre period som får oss att konstant (och ofta omedvetet) spänna denna muskel, eller vid frekvent kisande mot solen. Detta ger ett hårt och trött intryck, och kan ge upphov till missförstånd då den får oss att se arga ut utan att vi är det.

Fillers reducerar en skarp argrynka utan att förlama omkringliggande muskler. De fillers vi använder är helt naturliga och baserade på hyaluronsyra, som är ett i kroppen förekommande ämne och verkar genom att binda fukt och ge stadga åt huden. Med åren utarmas våra lager av hyaluronsyra och ger därmed en torrare hud mer framträdande linjer och rynkor. Med fillers får du snabbt en slät och fin panna – resultatet syns omedelbart efter första behandlingstillfället.

Behandling av rynkor mellan ögonbrynen med fillers går snabbt och enkelt och du ser omedelbart piggare och yngre ut. Det kan även kombineras med fillers i andra områden t.ex. mot rynkor i pannan.

Fillers är relativt fria från biverkningar. Ömhet, rodnad och blåmärken kan förekomma under de första dagarna, men täcks enkelt med makeup. Du bör dock låta det behandlade området vila under 6 timmar efter utförda injektioner. Fillers har vunnit stor popularitet och är verkligen en “quick fix” som fungerar och ger ett resultat som står sig under månader framöver. Med detta sagt är det mycket viktigt att välja en seriös klinik för dina behandlingar, för att resultatet skall bli så tillfredsställande som möjligt. På Beauty Elite kan du känna dig trygg – vi är certifierade för att utföra samtliga av våra behandlingar, och kan stoltsera med många nöjda kunder. Välkommen att boka ditt första möte med oss redan idag!