Botox Stockholm

Boka tid för botox

Boka tid för botox hos Beauty Elite via via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen att besöka våran skönhetssalong på Duvgränd 1 – 172 36 Sundbyberg.

Telefon E-post Boka online

Botox i stockholm

BOTOX® är varumärket för botulinumtoxin typ A. Detta är ett protein som tillverkas i laboratoriet från toxinet av en bakterie som heter Clostridium Botulinum. Toxinet är ett kraftfullt gift. Proteinet är inte.

Under tillverkningsprocessen späds toxinet som bearbetas och renas. Det resulterande proteinet absorberas fullständigt av de muskler i vilka det injiceras i. Kroppen absorberar inte proteinet och det är därför BOTOX® är så säker. Eftersom det inte absorberas, påverkar BOTOX® inte kroppen, bara de muskler i vilka den injiceras i. Efter 3 till 6 månader försvinner BOTOX® från kroppen utan att lämna ett spår. Vad kan BOTOX® göra?

BOTOX® injiceras i ansiktsmuskler för att delvis slappna av specifika muskler och tillfälligt minska utseendet på vissa rynkor som orsakas av dessa muskler. BOTOX® har använts för detta ändamål under de senaste 15 åren över hela världen. Rynkorna som orsakas av muskelsammanträngning (exempelvis när du ser förvånad ut, då pannan rynkar sig) kallas dynamiska eller uttrycksfulla
rynkor. Det är just dessa som förminskas med en botox behandling.

Hur många behandlingar, hur mycket botox som skall placeras och var kommer din behandlare att avgöra eftersom ditt ansikte är unikt och lika så dina ansiktsdrag.