HIFU Stockholm

HIFU 7D

Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fett.
‍HIFU använder Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud, som har en unik förmåga att tränga igenom det yttersta hudlagret för att kunna behandla huden och muskulaturen på djupet till skillnad från lasern som behandlar på ytan.
Ultraljud stimulerar kollagen- och elastin produktionen i hudens djupare lager vilket resulterar i ett ansiktslyft. Även fettreducering!
Hifu generar värmeenergi till det derma lagret och till SMAS.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss eller boka din tid nedan

Telefon E-post BOKA TID

VAD ÄR HIFU-7D Ansiktslyft-Hudåtstramning

HIFU står för högintensiv fokuserad ultraljud. Icke-kirurgisk hudåtstramning har blivit en av de mest eftertraktade behandlingarna och HIFU är den senaste icke-kirurgiska tekniken som utmärker sig i detta område på en till två sessioner! Det är en avancerad kosmetisk teknik som väsentligt kan lyfta och dra åt flera områden i ansiktet, minska tecken på åldrande och förbättra hudens ton. Den högfokuserade akustiska energin skapar termiska koagulationszoner vid 3 olika valda djup i just ansiktet, varefter ett sårläkningssvar resulterar i bildandet av nytt kollagen, vilket ger en långsiktig åtdragning av huden. Generellt sett kommer en märkbar förbättring av patientens ansiktskonturering och fina linjer och rynkor att ses inom en till 3 månader, medan ytterligare förbättring av ansiktshudsstramning och rynkor uppfattas ses upp till 6 månader.

Områden du kan behandla med hifu4D Hudåtstramning

 • Ansikte
 • Ögon
 • Rökrynkor
 • Dekolletage
 • Hals

Vilka resultat kan förväntas i ett ansiktslyft med 7D HIFU

Beroende på hudtyp, ålder och område är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle och detta för att inte göra en ytlig skada i huden

För personer med väldigt mycket överflödig hud rekommenderar vi 1-5 behandlingar. Unga människor, med mycket elastin kvar i huden behöver allt från 1-3 behandlingar.

Hållbarhet upp till 6–8 år och man går tillbaka 5 till 10 år i hudstrukturen.

Det passar för alla hudtyper för både män som kvinnor och är verkligen en bra investering för de kommande åren.

VAD ÄR HIFU-7D Fettreducering

Med 7D-HIFU kan du fettreducera dubbelhaka,armar,rygg, mage, midja, höft, lår (in och utsida), underben och alla de områden du önskar minska ditt fett på. Du kan även göra bröstlyft genom huduppstramning samt rumplyft!

Hur fungerar fettreducering?

7D-HiFu är den senaste tekniken för att rikta in sig på specifika fettområden, med 7D-HiFu så skulpterar man kroppen. Det fungerar genom att leverera en 11-linjematris med fokuserad energi med reglerbart djup för att förstöra fettcellerna. Högfrekvensen hos ultraljudsvågorna leder till upphettning under huden, vilket effektivt förstör fettcellerna och stramar upp huden i området. Innehållet i de skadade fettcellerna leds bort naturlig via lymfsystemet som fungerar som kroppens egna dammsugare.

Fördelar jämfört med kirurgi

 • Snabb läkning och återhämtning.
 • Ingen konvalescens tid.
 • Hudkvalitén på det behandlade området stärks och byggs upp av din egna kropp. Detta resulterar även i en sund förändring

OM MASKINEN HIFU-7D

NY HAND ENHET

Den senaste tekniken i 7D-HIFU som har ett extra handtag kallat 7D. Med det nya handtaget är det nu möjligt att göra behandlingar runt ögonen som inte var möjligt med de äldre HiFu maskinerna samt att du kommer åt svåråtkomliga områden. Den har även fler linjer och behandlingen förkortas samt ger patienten en mer djupgående och precis behandling.Vilket resulterar i snabbare resultat och bättre resultat! De äldre maskinerna har 1 linje.

ÅTERKOMMANDE FRÅGOR OM HIFU-7D

 • Hur snabbt ser man ett resultat? Svar: Vi ser ofta en åtstramning av huden under 1a behandlingen men eftersom både kropp och hud måste läka ser du fullt resultat efter 6 månader.
 • Varför är det olika priser hos olika behandlare? Svar: Svårt att säga, allt beror på vilken maskin som används, om det är en äkta hifu maskin/teknik som används ,är den dyr, och om den är stark nog för att arbeta sig ner i huden på rätt nivå (vilket är avgörande för resultatet). Behandlaren skall också utför den rätt och köper företaget in maskinen hos en seriös svensk leverantör kommer också behandlaren få rätt utbildning och kunden få resultat. Vi tycker att man alltid ska fråga vilken maskin som används och var den är inköpt. På så vis vet du som kund att du blir behandlad med en säker metod.
 • Hur många behandlingar behövs: Svar: Det är 100% inviduellt. 1-3 behandlingar är bäst och med mycket fett samt lös hud krävs fler.
 • Hur lång tid mellan behandlingarna skall gå? Svar: När man utför hudåtstramning bokas en ny tid in på kliniken 3 månader senare. När vi utför fettreducering kan du komma igen efter 2-4 veckor beroende på hur stort området är.
 • Hur ser man ut efter en hifubehandling? Svar: Oftast syns en rodnad, några prickar kan synas där värmen levererats eller ingenting alls. När man arbetar på ytlig nivå, som exempelvis hudåtstramning(när man inte vill nå fettcellerna) är det vanligt att man ser en rodnad, får upphöjningar i huden pgr av värmen. Detta är helt ofarligt och försvinner oftast efter ett par timmar till ett par dagar.
 • Vilka risker finns det? Svar: Alla behandlingar innefattar en viss risk och vi har nerver i ansiktet som kan påverkas av både svullnaden och värmen. Under våra utbildningar har vi lärt oss vart vi skall arbeta och var vi ska undvika för att någon sådan bieffekt skall ske. Vi vill därför understryka att det är av ytterst vikt att ni svarar ärligt på de frågor ni får under er hälsokontroll. Den absolut vanligaste bieffekten av hifu är hårdnader under huden, små prickar som syns ytligt eller rodnad. Dessa är alltid övergående och beror helt på din nuvarande balans i huden och den behandlade vävnaden under huden blivit temporärt skadad.