käklinjer fillers läppförstoring

Boka tid för fillers i käklinjerna

Boka tid för fillers i käklinjerna hos Beauty Elite via via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen att besöka våran skönhetssalong på Duvgränd 1 – 172 36 Sundbyberg.

Telefon E-post BOKA TID

Om fillers i käklinjer

Att ha en tydligt markerad käklinje anses vara attraktivt, och balanserar på ett tilltalande sätt ansiktets form. Det ger inramning och karaktär till ansiktet. En tidigare symmetrisk och rak käklinje kan med åldern bli deformerad och leda till estetisk obalans i ansiktet.

Om du vill ha ett mindre komplicerat och mer skonsamt alternativ att åtgärda detta än traditionellt ansiktslyft, finns injektionsbehandlingar med fillers som ger tillfredsställande resultat. Utseendet får en boost och många upplever att de känner sig fräschare och yngre. Fillers i käklinjen kan dölja begynnande så kallade “hamsterpåsar” i kinderna, som beror på att huden förlorat sin spänst på grund av minskad mängd hyaluronsyra. Det går även att kombinera fillers i käklinjen med fillers i tinningar, kinder, näsa och haka för att balansera ansiktets proportioner och framhäva dina personliga drag på bästa sätt. Hur länge resultatet står sig är individuellt, men som en tumregel behöver du fylla på 2-3 gånger per år.

Vi på Beauty Elite använder oss enbart av naturliga fillers med hyaluronsyra, ett ämne som förekommer i kroppen medfött men som minskar med åren. Det binder fukt och bidrar därför till en hy som är återfuktad och frisk, utan fina linjer och rynkor. Att injicera hyaluronsyra är därför att tillsätta en kroppsidentisk substans, och ämnet är väldokumenterat för ändamålet med miljontals behandlingar utförda världen över. Även om det är ett naturligt ämne, och behandlingen går snabbt och relativt smärtfritt, är av yttersta vikt att välja en salong med rätt kunskaper för att få fint resultat. Hos Beauty Elite är vi certifierade och diplomerade för att utföra samtliga av våra behandlingar – du kan luta dig tillbaka och njuta av det tillfredsställande resultatet. Kontakta oss idag för konsultation och avnjut en ny inramning till ditt ansikte snarast!