fillers Kindben stockholm

Boka tid för Kindben fillers

Boka tid för kindbens fillers hos Beauty Elite via via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen att besöka våran skönhetssalong på Duvgränd 1 – 172 36 Sundbyberg.

Telefon E-post BOKA TID

Kindben fillers

Kindbenen är ett parti som är i fokus i ansiktet, och höga kindben är ansett som ett skönhetstecken inom de flesta kulturer. Det är dessutom ett område som är enkelt att åtgärda med fillers – på ett kick kan du få höga kindben, som utstrålar skönhet och ungdom.

För ett bättre helhetsresultat kan fillers i kindbenen kombineras med fillers i tinningar, käklinje, näsa och haka. Du behåller dina personliga ansiktsdrag men kan skulptera fram ett mer symmetriskt och proportionerligt ansikte genom att med fillers föra fram vissa delar i strålkastarljuset, och ta bort fokus från andra. Det är också ett effektivt sätt att återskapa det som en gång har varit – med åldern minskar vår kollagenproduktion naturligt, och nybildandet av hyaluronsyra som ger lyster och volym i ansiktet går långsammare. Därför kan ansiktet upplevas som något mer insjunket med åren, något som fillers snabbt kan åtgärda.

Att fylla kindbenen är en enkel behandling som ofta bara kräver ett stick på varje kind. Förutom att kindbenen blir mer markerade, sträcks huden i hela området ut och ger således ett lyft till hela ansiktet. På köpet kan du därför få mindre markerade nasolabialveck (de som går mellan näsan och munnen). Eventuella biverkningar är rodnad, lätt svullnad och blåmärken som följd av sticken, men dessa symptom försvinner vanligtvis inom några dagar och är lätta att dölja med makeup.

Fillers i kindbenen håller 6-12 månader – hur länge det står sig för just dig är individuellt, och därmed svårt att på förhand förutsäga. Med detta sagt rekommenderas en påfyllning ungefär var 4:e månad för ett naturligt och långvarigt resultat. Det är även viktigt att vända sig till en klinik med certifierade terapeuter. På Beauty Elite vet vi vad vi sysslar med och har diplom och certifikat för att utföra samtliga av de behandlingar vi erbjuder dig. Välkommen att boka en tid för konsultation redan idag!