Läppförstoring i Stockholm

Läppförstoring med fillers i Stockholm

Boka tid för läppförstoring hos Beauty Elite via via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen att besöka våran skönhetssalong på Duvgränd 1 – 172 36 Sundbyberg.

Telefon E-post BOKA TID

Vad är en Läppförstoring?

Läppförstoring med fillers är mycket populärt. Våra fillers som Stylage, Revolax och Juvederm innehåller den i huden naturligt förekommande substansen hyaluronsyra, som binder fukt och på så sätt skapar volym. Detta ger ett naturligt och äkta resultat.

Gör en läppförstoring ont?
Vi har en stark bedövningsmedel för just läppar vilket gör det mer bekvämt för kunden. De flesta känner mer obehag än smärta och vissa känner ingenting alls, det väldigt individuellt.

Går det att korrigera en ojämn läpp?
Förutom förstoring går det även att förändra läpparnas naturliga form, till exempel genom att korrigera ojämnheter i läpparnas kontur, en platt profil eller fylla ut en tunn överläpp. Det går även att jobba rekonstruktivt, det vill säga återuppbygga en form som läpparna tidigare haft men som gått förlorad på grund av åldern.

Hur går en läppbehandling till?
När du kommer till oss på Beauty Elite, så börjar vi alltid med en konsultation för att få reda på dina önskemål och behov och presentera vårt förslag på en lämplig behandlingsform. Läppförstoringen utförs sedan genom att fillers-ämnet sprutas in i läpparna med hjälp av en tunn nål tills önskat resultat uppnås. Behandlingen är relativt smärtfri – det kan spänna och sticka lite i läpparna, men det hela är över på 15-30 minuter. Om du vill, kan du få bedövande salva innan sticken.

Efter behandlingen kan läpparna svullna upp och få en lätt rodnad. Dessa symptom går över på 2-5 dagar. Resultatet håller sig sedan 6-12 månader, även om det är rekommenderat att fylla på var 4:e månad för ett naturligt och hållbart resultat.

Gör en läppförstoring ont?
Vi har en stark bedövningsmedel för just läppar vilket gör det mer bekvämt för kunden. De flesta känner mer obehag än smärta och vissa känner ingenting alls, det väldigt individuellt.

Vad kostar det?
Beroende på om du ska ha Stylage eller Revolax och mängd  Hyaluronsyra/filler du behöver kostar en behandling från 1 550 kronor.