Läppförstoring i Stockholm

Boka tid för Näskorrigering med fillers

Boka tid för Näskorrigering hos Beauty Elite via via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen att besöka våran skönhetssalong på Duvgränd 1 – 172 36 Sundbyberg.

Telefon E-post BOKA TID

Näskorrigering

Då näsan är den centrala delen av ansiktet, kan en oproportionerlig näsa ge ett asymmetriskt intryck av hela utseendet. Fillers har på senare år blivit ett populärt sätt att rätta till ojämnheter längs med näsryggen, och kan många gånger vara ett alternativ till avancerade plastikoperationer av näsan. Möjligheterna är många – fillers kan injiceras för att få näsan att breddas eller smalnas av på valda delar, eller ändra formen på nästippen. En platt näsa kan få ett lyft och en bred näsa kan ges illusionen av att se smalare ut. Endast en liten volym behöver tillföras för att få en markant förändring av näsan, som ändrar hur hela ditt utseende uppfattas.

Det kan också vara ett bra sätt att pröva på att förändra näsans form utan den permanenta förändring som följer med kirurgi. Många som övervägt operation blir så nöjda med de förändringar som kan erhållas med fillers att de ej längre känner ett behov av att genomgå en operation, med de risker och den konvalescenstid som krävs.

Biverkningarna är relativt få – blåmärken, ömhet och svullnad kring injektionsställena kan förekomma men går ofta över på några dagar. Resultatet är inte permanent och påfyllningar bör göras för att bibehålla din nya näsas raka och fina form

Fillers är alltså ett revolutionerande sätt att förändra din näsas form och därmed förbättra hela ditt utseende! Det är dock viktigt att välja en klinik som har rätt kunskaper och erfarenheter för ett tillfredsställande slutresultat. Hos oss på Beauty Elite kan du känna dig trygg. Vi inleder alltid med ett konsultationstillfälle för att komma fram till den optimala lösningen för just dig. Vi har även diplom och certifikat för att utföra samtliga behandlingar som vi erbjuder. Hör av dig till oss redan idag för att boka en bedårande och bestående investering i ditt utseende!