Läppförstoring i Stockholm

Boka tid för fillers i nasolabialvecken

Boka tid för fillers i nasolabialvecken hos Beauty Elite via via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen att besöka våran skönhetssalong på Duvgränd 1 – 172 36 Sundbyberg.

Telefon E-post BOKA TID

Fillers i nasolabialvecken

“Sura mungipor” kallas också marionettveck och är de linjer som går från mungiporna ned till hakan. Om dessa är välmarkerade, ger de ett trött, hängigt och surt uttryck. De uppkommer på grund av volymförändringar i andra delar av ansiktet, som fortplantar sig och sätter sig runt munnen. Alternativt kan oproportionerlig volymförlust leda till att musklerna i mitten av ansiktet överanvänds, och därmed göra att kollagen bryts ned kring munnen och du ser sur ut.

Som tur är, är det relativt enkelt att på ett skonsamt och effektivt sätt åtgärda sura mungipor med fillers. Vi injicerar en liten mängd fillers innehållande det i kroppen naturligt förekommande ämnet hyaluronsyra, som binder fukt och därmed återställer förlorad volym. Själva behandlingen går på några få minuter – räkna med ca 30 minuter inklusive förberedelser.

Att använda fillers mot sura mungipor är ett mycket effektivt sätt att bli av med dessa – resultatet är dessutom synligt omedelbart, och de enda möjliga biverkningarna är lätta blåmärken som försvinner efter 2-3 dagar och enkelt täcks med makeup.

Värt att veta är att fillers mot sura mungipor är ett av de områden där tekniker förfinats och förbättrats under senaste åren, vilket ger ett mer naturligt och för dig skräddarsytt resultat. Med det sagt är det också ett av de mer tekniskt krävande områdena att injicera – läpparna är ett av de mest känsliga områdena på kroppen – därför är det av yttersta vikt att välja en klinik med erfarenhet inom området. Vi på Beauty Elite har certifikat och diplom för att utföra samtliga av de behandlingar vi erbjuder, så hos oss kan du känna dig trygg. Varje behandling inleds dessutom med ett konsultationstillfälle, så att vi får reda på dina behov och önskemål och kan komma fram till ett lösningsförslag som passar just dig. Välkommen att boka tid redan idag!