tear trough med fillers

Boka tid för Tear Trough med fillers

Boka tid för Tear Trough hos Beauty Elite via via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen att besöka våran skönhetssalong på Duvgränd 1 – 172 36 Sundbyberg.

Telefon E-post BOKA TID

Tear Trough

Tear trough är namnet på den fördjupning som finns under ögat, och tear trough-behandling innebär reducering av mörka ringar och påsar under ögonen. Mörka ringar under ögonen uppstår på grund av att vi har olika mycket kroppsfett på olika delar av kroppen. Runt ögonen har vi som allra minst kroppsfett, och när vi med åldern förlorar fett så märks detta allra tydligast runt ögonen. Huden tappar även den viktiga hyaluronsyran, som fungerar som tältpinnar som spänner upp huden, samt återfuktar och ger lyster. Under ögonen har vi dessutom en mängd fina blodkärl som exponeras. Sammantaget kan dessa mekanismer leda till mörka ringar under ögonen.

Förlorad volym kan också leda till veck under ögat, som ger en skugga och illusionen av påsar under ögonen. Denna effekt kan förstärkas av förlorad volym i kinderna. Därför brukar det rekommenderas att komplettera tear trough-behandlingen med fillers i kinderna. Slutresultatet ger ett utseende som upplevs som piggare, yngre och mer hälsosamt. Fillers under ögonen håller dessutom relativt länge, upp till 2 år.

Tear trough-behandling med fillers kan återställa ett naturligt, slätt område under ögonen.

Noter att hos personer från Mellanöstern kan pigment ge mörka ringar under ögonen, utan föregående förlust av kroppsfett och hyaluronsyra. I dessa fall är inte fillers en lämplig behandling.

Vi använder fillers speciellt framtagna för det känsliga området kring ögonen. Tear trough-behandling kan med fördel kombineras med andra fillers för att ge ett bättre helhetsintryck, såsom fillers mot kråksparkar, ögonbrynslyft och ögonfransförlängning. Det sägs att ögat är själens spegel, och att framhäva ögonområdet är en investering i en klarare blick och en boost för självförtroendet. Kontakta oss redan idag för att få tid för konsultation och få en piggare framtoning på ett kick!