Eliteco2 fraktionell laser
Fraktionell laser

Fraktionerad laser används inom estetik och estetiska laserbehandlingar för att föryngra och reparera huden. Till skillnad från tidigare lasermaskiner där man skalar av huden helt så ger Fraktionerad laser en miljon mikroskopiska behandlingspunkter omgivna av orörd hud, som i sin tur leder till en mycket lättare återhämtning av huden samt mindre skada på huden.Huden behandlas  alltså ej ablativt.

Läkningen går snabbare vid fraktionerad laserbehandling och man kan räkna med att bli svullen ,röd och få sveda i 1-3 dagar. Där efter kan man flagna och små skorpor skapas beroende på behandlat område och storlek. Dessa läker och trillar av efter ca 7 dagar.

Huden börjar där efter att läka och skapar naturligt en mer elastisk och stark hud. Vid varje laserpunkt skickas nya fräscha celler (från den orörda huden) och din hy får en helt ny yta. Varje laserpunkt eliminerar gamla pigmenterade hudceller från ytan men når också djupt ner i huden(detta ställer vi in på EliteCo2 Maskinen). Kollagennybildningen startas och ökad elasticitet resulterar i hudåtstramning.

Vid Fraktionerad laserbehandling gör vi oftast 3- 5 behandlingar med en månads mellanrum vilket ger kraftfulla resultat med ett minimum av konvalescens. Fraktionerad laser med EliteCo2 ger oss möjligheten att lyfta hela ansiktet, strama åt lös hud under och runt ögonen, korrigera ärr,släta ut huden, reducera rynkor,skapa en helt ny hudyta och ge hela ansiktet ett lyft.

EliteCo2 är vår egna fraktionella lasermaskin som vi har utvecklat tillsammans med tekniker för att åstakoma den bästa hudåtstramningen med fraktionell laser. Maskinen har flera olika mönster och djup samt styrkor för att ge dig den bästa behandlingen för just din hud och det området som ska behandlas.