FILLERS

Kontaktuppgifter

Besöksadress: Beauty Elite – Duvgränd 1 – 172 36 Sundbyberg

Telefon: 08-27 28 63

E-post: info@beautyelite.se

Öppetider:
Mån-tor 11.00 – 16.00
Fredagar : 11.00 – 15.00
Helgdagar: Stängt

Beauty Elite – Estetiska behandlingar och hudvård i världsklass

Välkommen till din certifierade och försäkrade @SÄKRA KLINIK i Stockholm/Sundbyberg. Alla behandlingar omfattas av patient samt behandlingsskadeförsäkring och injektioner av fillers samt botox utförs alltid av legitimerad personal med utbildning. Möjlighet att få denna certifiering kräver hög kompetens samt krav på legitimation från socialstyrelsen.

Vi erbjuder ett stort utbud av behandlingar, allt från injektioner till hudvårdsbehandlingar. När du kommer till oss är det du som står i fokus och vi vill alltid att du skall känna dig trygg. Vi inleder med en konsultation, ifyllnad av hälsoformulär för att säkerställa att du är en god kandidat för behandlingen samt att du vet vilka risker och vad som skall utföras innan behandlingen påbörjas.

På så sätt kan du vara säker på att vi kommer fram till en lösning och en behandling som passar just dina behov och önskemål.

 

Sedan 2012  har vi arbetat inom skönhetsbranschen och har utvecklats enormt sedan start. Från ett litet rum där vi arbetade ensamma, där vi utförde behandlingar, där vi älskade allt som har med estetik att göra till att arbeta i vår andra klinik idag, är helt fantastiskt! Vi drivs av den ständiga utvecklingen i den estetiska branschen och har utbildningar ända från vackra Monaco till Stockholm! Vad som ger oss styrkan att utvecklas är från er, kunder vi träffar och de förändringar vi ser att vi kan skapa och förverkliga. Vi har kunder som funnits vid vår sida i många år och det är det som gör att vi älskar estetik och dess förmåga att förändra andras liv!